مشتریان گرامی مجموعه آرکاکول به اطلاع شما عزیزان می‌رساند به دلیل نوسانات بازار، قیمت تمامی محصولات از هفته آتی (1403/05/27) افزایش می‌یابد. و تمامی سفارشات ثبت شده شما عزیزان تا پایان (1403/05/24) شامل اعتبار قیمت می‌باشد و پس از این تاریخ شامل افزایش می‌شود.

مشتریان گرامی مجموعه آرکاکول به اطلاع شما عزیزان می‌رساند به دلیل نوسانات بازار، قیمت تمامی محصولات از هفته آتی (1403/05/27) افزایش می‌یابد. و تمامی سفارشات ثبت شده شما عزیزان تا پایان (1403/05/24) شامل اعتبار قیمت می‌باشد و پس از این تاریخ شامل افزایش می‌شود.

سردخانه مرکبات

سردخانه مرکبات (به انگلیسی: Citrus Cold Store) بهترین و مطمئن‌ترین راه برای حفظ تازگی و افزایش طول عمر میوه‌های مرکباتی است. محصولاتی مانند لیمو، نارنگی، پرتقال، گریپ‌فروت، نارنج و مانند این‌ها معمولا در فصول خاصی از سال در دسترس هستند؛ بنابراین اولین و بهترین گزینه برای نگهداری طولانی مدت از این محصولات بدون شک سردخانه‌های خاص مانند سردخانه مرکبات است. این سردخانه‌ها با امکان کنترل دما، رطوبت و سایر شرایط مناسب برای نگهداری این محصولات باعث می‌شوند: اولا دسترسی به این محصولات در هر زمانی در طول سال میسر باشد، دوما کیفیت و تازگی‌ آن‌ها همواره حفظ شود.

آرکاکول با بیش از یک دهه تجربه در طراحی سردخانه‌های خاص و سفارشی و ارائه برترین برندهای قطعات سرمایشی و برودتی، در مسیر طراحی و احداث یک سردخانه مرکبات باکیفیت و کاربردی همراه شما است.

در ادامه به بررسی ویژگی‌های اصلی سردخانه مرکبات می‌پردازیم.

سردخانه مرکبات

چرا سردخانه مرکبات؟

یکی از چالش‌های باغداران، بنکداران و پخش‌کنندگان میوه‌های مرکباتی انبار کردن این محصولات است. انبار در شرایط نامناسب نتیجه‌ای جز از بین رفتن محصولات و نابودی سرمایه و زحمت شما ندارد. یکی از مزیت‌های بسیار مهم سردخانه‌ مرکبات این است که به شما امکان می‌دهد محصولات مرکبات خود را برای مدت زمانی طولانی بدون نگرانی از فساد و نابودی حفظ کنید.

سردخانه مرکبات با ایجاد شرایط مطلوب نگهداری از جمله دما، رطوبت، کنترل آفات و... انتخابی مناسب برای نگهداری از این محصولات است تا آن‌ها را با کیفیتی بالا و به‌دور از هرگونه خرابی به دست مصرف کننده برسانید.

احداث سردخانه مرکبات

هدف اصلی احداث سردخانه مرکبات جلوگیری از فساد محصولات با کم‌ کردن سرعت گسترش آلودگی‌ها و میکروب‌ها است. برای این‌که سردخانه مرکبات شما ویژگی‌های یک سردخانه استاندارد را داشته باشد پیش از احداث آن باید به چند نکته مهم توجه کنید. این نکات را در ادامه بخوانید:

محل احداث
برای احداث سردخانه به یک ساختمان نیاز دارید، بهتر است این ساختمان یک سوله باشد.
حجم و ظرفیت مورد نیاز
در این مرحله باید حداکثر حجم محصولی که می‌خواهید انبار کنید را محاسبه کنید. این مرحله تقریبا پیش نیاز اصلی مراحل بعدی است.
عایق کاری
حالا که ظرفیت مورد نیازتان را مشخص کردید باید به سراغ عایق‌کاری و نصب ساندویچ پانل‌ها بروید. دیوار و سقف سردخانه شما برای حداکثر کارایی باید با استفاده از ساندویچ پانل عایق‌کاری شود. همچنین کف آن نیز باید به‌شکل مناسب کف‌سازی شود.
تجهیزات مورد نیاز
این مرحله به‌طور مستقیم با ظرفیت سردخانه شما در ارتباط است. همچنین نوع سردخانه مرکباتی که می‌خواهید احداث کنید نیز مهم است. مثلا از نوع سردخانه مرکبات زیرصفری است یا سردخانه مرکبات بالاصفری. تجهیزات شما شامل کمپرسور، کندانسور، اواپراتور، دستگاه‌های کنترلی، تابلو برق و... است.

متخصصان ما در آرکاکول در تمام طول مسیر احداث سردخانه مرکبات در کنار شما هستند، کافی است با ما تماس بگیرید.

شرایط نگهداری مرکبات در سردخانه چیست؟

سردخانه پرتقال، سردخانه لیمو، سردخانه نارنج، سردخانه گریپ فورت، سردخانه نارنگی و غیره برای این‌که بتوانند محصولات را به‌خوبی نگهداری کنند به شرایط خاصی نیاز دارند. هدف اصلی همه‌ی این سردخانه‌ها حفظ تازگی و جلوگیری از خرابی محصولات است. برای رسیدن به این مهم شرایط و استانداردهای خاصی وجود دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

رطوبت

اصلی‌ترین عامل از بین رفتن طعم و رنگ و مزه‌ی مرکبات کاهش رطوبت آن‌ها است. کاهش رطوبت در اثر کاهش دما در سردخانه‌ مرکبات خیلی سریع اتفاق می‌افتد. البته که خود مرکبات نیز به‌سرعت رطوبتشان را از دست می‌دهند. از این رو سردخانه‌ای که احداث می‌کنید باید رطوبت زیادی داشته باشد. در بیشتر اوقات این رطوبت باید بین ۸۵ تا ۹۰ درصد باشد.

گردش هوا

مرکبات پس از چیده شدن همچنان به تنفس ادامه می‌دهند. درست است که پایین آوردن دمای محیط‌شان این فرایند را کند می‌کند اما آن را متوقف نمی‌کند. مرکبات در اثر تنفس، اتیلن و دی‌اکسیدکربن آزاد می‌کنند، این موضوع درصورتی که در سردخانه مرکبات شما گردش هوا وجود نداشته باشد عامل مخربی است و می‌تواند باعث خرابی محصولات شما شود. از این رو بسیار مهم است که گردش هوای تازه و اتمسفر داخل سردخانه را به‌طور مداوم کنترل کنید.

کنترل دما

سرد کردن ناگهانی محصولات در سردخانه مرکباتی باعث کاهش رطوبت و در نتیجه افت کیفیت محصولات شما می‌شود. برای کنترل این موضوع شما باید آن‌ها را قبل از انتقال به انبار اصلی وارد مرحله‌ای به نام «پیش‌سرد» کنید تا دمای مرکبات آهسته‌آهسته کم شود و آسیبی به آن‌ها نرسد. این موضوع به‌خصوص در سردخانه مرکبات زیر صفر اهمیت دارد.

پیش‌سرد کردن

همان‌طور که گفتیم این مرحله برای حفظ طراوت و تازگی محصولات شما بسیار حائز اهمیت است. بنابراین آن را بیشتر توضیح می‌دهیم. پیش‌سرد کردن معمولا به دو روش با آب یا با هوا انجام می‌شود. برای مرکبات بهتر است از روش آبی استفاده نشود. بهترین روش، سرد کردن با هوای سرد است. برای این‌که این مرحله به‌خوبی و بدون مشکل پیش رود توجه به سه عامل ضروری است:

  • دمای هوای ورودی
  • رطوبت هوای ورودی
  • میزان ورود هوای سرد به ازای حجم محصولات

مثل همیشه متخصصان ما در آرکاکول آماده ارائه مشاوره به شما برای احداث یک سردخانه استاندارد و کاربردی هستند.

مراحل برداشت مرکبات:‌ از باغ تا انبار

 به‌طورکلی مرکبات از زمان چیدن از روی درخت تا رسیدن به دست مصرف‌کننده نهایی مراحل جالب و متنوعی را از سر می‌گذرانند. در ادامه این مراحل را خیلی کوتاه بررسی می‌کنیم.

1.

برداشت و انبار

پس از چیده شدن از روی درخت محصولات به سمت انبار مرکبات می‌روند.
2.

شستشو

محصولات معمولا در محلول آب و برخی مواد شوینده قرار می‌گیرند تمیز می‌شود. این مرحله مهم است چراکه در صورت وجود آلودگی روی پوست میو‌ها ممکن است پس از انتقال به انبار این آلودگی بین مرکبات پخش شود.
3.

سورتینگ

پس از شستشو نوبت به سورتینگ می‌رسد. در این مرحله محصولات روی غلتک‌هایی می‌چرخند و براساس اندازه‌شان از روی غلطتک خارج می‌شوند. سورتنیگ به شما امکان می‌دهد تا محصولات هم‌اندازه و یک شکل را برای بسته‌بندی و انتقال به انبار آماده کنید.
4.

بسته‌بندی

محصولات پس از شستشو به خوبی خشک می‌شوند و پس از قرار گرفتن در دسته‌های هم‌اندازه داخل بسته‌بندی‌هایی از جنس پلی‌اتیلن قرار می‌گیرند. این بسته‌بندی عمر محصولات را بالا می‌برد و از گسترش آلودگی جلوگیری می‌کند. سپس محصولات داخل جعبه‌های چوبی، پلاستیکی یا مقوایی آغشته به قارچ‌کش قرار می‌گیرند. حالا محصولات آماده انتقال به سردخانه هستند.
5.

انتقال به سردخانه

جعبه‌های مرکبات شسته و سورت شده حالا آماده‌اند که به سردخانه منتقل شوند.

برای اطمینان از این‌که محصولات مرکبات شما در شرایط محیطی مناسب و استانداردی قرار دارند و سردخانه مرکبات شما بهترین عملکرد ممکن را خواهند داشت با متخصصان ما در آرکاکول در تماس باشید.

خرید سردخانه مرکبات

خرید سردخانه مرکبات تابع شرایط و استانداردهای خاصی است. در صورتی که قصد احداث این نوع سردخانه را دارید یا به‌دنبال خرید قطعات و اجزای مختلف آن هستید متخصصان ما در آرکاکول آماده همراهی شما هستند.

شرکت آرکاکول، با بیش از یک دهه تجربه در زمینه احداث سردخانه‌های مختلف، از جمله سردخانه‌های مرکبات، سردخانه زیر صفری، و تونل انجماد، یکی از مجموعه‌های باسابقه در حوزه سرمایش است.

مشاوران ما در آرکاکول آماده‌اند تا شما را در انتخاب و خرید سردخانه‌های مرکبات با دقت و صرفه‌جویی همراهی کنند. با توجه به تجربه و اطلاعات گسترده در این حوزه، مشاوران ما به شما راهنمایی حرفه‌ای و اطلاعات کاملی ارائه می‌دهند تا بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر به دنبال خرید سردخانه مرکبات هستید، می‌توانید با ما تماس بگیرید. تیم آرکاکول آماده است تا با توجه به نیازها و توقعات شما به شما گزینه‌های مناسبی را پیشنهاد دهد. با آرکاکول، از تجربه‌ای مطمئن و کیفیت برتر در زمینه سردخانه‌ مرکبات بهره مند خواهید شد.

تماس

سبد خرید فروشگاه
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

ایجاد یک حساب کاربری
دسته بندی محصولات
مشاوره رایگان با کارشناسان ما